Cautare

18988 de rezultate pentru "accident baia mare masina" (3.37 secunde)
In 2001, subofiterul comandant de marina, pensionat, Mike Cataldo, a dezvaluit ca, in seara presupusei rapiri, in timp ce mergea cu masina, impreuna cu colegii de echipaj Ted Peralta si Mack Hanna, pe soseaua 90, de la Pascagoula la Ocean Springs, au observat o aeronava neobisnuita.
daca Fiesta era prea mare clientul de clasa mini opta pentru alta marca. Insa cu noua versiune Ford Ka ataca segmentul mini si propune o masina jucausa cu consum mic si design atractiv.
Ceea ce inseamna ca puteti folosi inteligent masina, pentru dvs si pentru mediu. Daca rotile masinii sunt umflate la presiunea potrivita si economia de benzina va fi mai mare.
Nu porni masina pana nu citesti: ... Brosura are titlul "Nu porni masina pana nu citesti: ... Neumflate corect, cresc consumul cu 10% - Pastreaza masina aerodinamica. Nu cara pe masina sau in protbagaj ce nu e necesar, orice kg in plus inseamna BANI RISIPITI.
Intr-o dupa-amiaza din anul 1952, in jurul orei 16:30, Cesar Augusto Valdivieso, de 30 de ani, angajat al unei companii petroliere, conducea masina dinspre Pucusana spre Lima (Peru). ... Aratau ca niste mumii, aveau picioarele lipite, ca si cand ar fi avut un singur picior mare.
Evenimentul care este considerat fatidic, dar nu a fost, de fapt, al vizitei lui Mircea Geoana la Vintu a avut loc cu o zi inainte de dezbatere, dupa o vizita la Iasi, care a fost de mare succes, si dupa emisiunea lui Mihai Gadea, o emisiunea reusita la Antena 3, urmand ca a doua zi sa se desfasoare marea dezbatere a alegerilor prezidentiale din 2009, negociata cu staff-urile de campanie, a explicat Cozmin Gusa.
Am ales masina ca premiu si am vazut mesajul Felicitari!! Ai ales sa castigi o masina. ... Inca sunt uluit chiar si acum, cand vad masina in fata ochilor, este noua si este a mea.
Dar cert este ca orice sofer care calca pe o sosea nationala, europeana sau autostrada din Romania fara a avea rovigneta valabila la masina, o sa fie amendat.
trusa sanitara, stingator, rezerva becuri, cric, 2 triunghiuri si vesta reflectorizanta (in Bulgaria este obligatorie) - deoarece sunt temperaturi de peste 38 de grade, cu tot aerul conditionat din masina, mainile pot transpira.
Cu o obstinatie de masina bine programata calculatorul a corectat acest text ori de cate ori a aparut cuvantul senatoare (corespondentul feminin pentru senator) propunand senatore (vocativul pentru senator). ... Ca intr-o parcare bine organizata exista locuri rezervate unde poti sa-ti lasi masina numai cu riscul unei sanctiuni.
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? ... La MUNTE sau la MARE? ... Prietena mea face parte din marea majoritate a fetelor care sunt indragostite de plaja, mare si bronz.
Ce poate fi mai frumos decat sa fii in vacanta la mare, pe o insula?
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina.
In timp ce astepta in masina sa, dintr-o data, prin ceata diminetii, atentia lui a fost atrasa de o stralucire galbena care venea din valea aflata sub el.
"Este cea mai mare discriminare posibila care se face elevilor, nepermitandu-le sa urmeze cursurile scolii de soferi cu profesorii de la liceul unde invata.
Succesul Logan, apartinand grupului Dacia Renault, s-a datorat, potrivit specialistilor, de cea mai inalta clasa, specialisti care si-au pus amprenta pe ceea ce reprezinta astazi o masina cu o adevarata identitate europeana.
Masina populara a Romaniei are si ea o istorie alternativa, povesti nespuse si intamplari necunoscute publicului larg.
Rasplata pentru munca tuturor celor de la Audi a venit foarte repede, masina castigand, din primul an de existenta, o distinctie de mare importanta in Europa: ... In Romania, puternicul Q7 a fost desemnat "Cel mai bun SUV" si "Cea mai buna masina" in topul realizat de revista ProMotor.
Cel mai mare importator de autovehicule pe piata autohtona, compania Porsche Romania, a primit o cota de 1.907 masini.
Masina este echipata cu o cutie de viteze automata în sase trepte cu functie „Driver Shift Control“ si tractiune integrala. Caroseria este realizata în cea mai mare parte din aluminiu si materiale foarte rigide, rezistente la torsiune. ... Masina este dotata cu un sistem audio Bose cu opt boxe.
google-analytics.com